Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Jeg voksede op på en bodega

6. marts 2017

marielyst_logo

Igen lidt om min fortid/bandom, som jeg er begyndt at åbne mere og mere op for, både for mig selv da jeg aldrig rigtigt har snakket med nogle om alle de ting jeg har i hovedet, men også så i kan læse om mit liv og måske få en fornemmelse af hvem jeg virkelig er og måske/måske ikke forstå hvorfor jeg er som jeg er den dag i dag.

Jeg er på en måde vokset halvt op på en bodega, da jeg boede hernede sidst ejede mine forældre et værtshus/bodega som blev kaldt Perlens bodega, mine forældre stod for den daglige drift(det holdte kun åbent i sommerperioden da det lå i marienlyst) og min farfar stod for den daglige drift af Minigolfen som lå lige ved siden af Perlens bodega, i sommerperioden levede vi jo næsten dernede jeg gik rundt og hyggede mig med alle mine venner/veninder, og så spillede jeg en pokkers masse minigolf 😀 (og blev faktisk smadder god) og self var jeg jo også på bodegaen, dog kun i dagtimerne da der kun var en af mine forældre på arbejde i aftentimerne så den anden kunne være hjemme ved os børn, husker faktisk den tid som super hyggeligt for jeg gik jo bare rundt og tullede rundt, passede minigolfen sammen med min farfar gik lange ture med hans lille hund Bob, var nede og sige hej til mine forældre engang imellem, gik på stranden ned til (ham jeg ikke kan huske hvad hedder) men han sad altid på stranden og udlejede vandcykler, husker ikke denne tid fyld med alkohol og fulde mennesker, men fyldt med glæde og sommer, det var også fra dengange jeg har et af de eneste minder om min farfar inden han blev syg og en helt anden person. 🙁

Husker tydeligt de varme dage hvor min farfar stod i bar mave ved siden af en bænk vi havde derude og hans hund lå på bordet, og alle de mange tyske turister ville komme og spille minigolf, og jeg var mega stolt da jeg oftest var bedre end alle de andre (havde også øvet mig virkelig meget) han havde også sådan en karrusel hvor man blev spændt fast i arme og ben, og den drejede rundt og rundt, syntes den var smadder sej, og glædede mig helt vildt til jeg blev stor nok til jeg kunne prøve den, men da den dag kom var den desværre blevet solgt  – det er nok et af mine bedste barndoms minder, tiden på Marielyst når jeg lige tænker tilbage <3

<3  så jeg holder godt fast i dette minde.

Kys kram herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar