Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Bruger jeg stadig stofbleer?

5. marts 2017

pnbylupzup2bqoewalgn

Har fået en hel del spørgsmål omkring dette emne, bruger jeg mon stadig stofbleer? eller fandt jeg ud af hvor besværligt det var at bruge dem og gik over til normale engang bleer igen

Hvad er bedst stofbleer eller papirbleer? her er jeg ikke et sekund i tvivl det er stofbleer der er 100% bedst til de små blenumser <3

Bruger jeg stofbleer mere? Nej desværre ikke lige for tiden efter jeg er flyttet til Gedser, da jeg ikke har en tørretumbler og det kræver det næsten når man køre med stofbleer, da de er evigheder om at tørre på en tørresnor og bambus bleerne bliver så stive når de ikke bliver tørret i en maskine.

Er jeg ked af jeg ikke kan bruge dem mere? Ja jeg er meget ked af at jeg ikke for tiden kan bruge stofbleer, da jeg tydelig kan se på Novahs numse at jeg er gået over på de dyre kemikalie bleer (generelt alle papirbleer) for hvad er der egentlig i de papirbleer siden de kan suge så meget væske uden og lække :/

Jeg er virkelig ked af det på Novahs vegne at jeg pt ikke kan bruge stofbleer til ham, da hans numse er meget mere rød for tiden og meget mere sart, der kommer ofte noget der minder om hudafskrabninger på hans numse, og skifter ham altså ca hver 2-3 time hele dagen, men jeg er sikker på det har noget at gøre med hans hud var vand til at kun at bruge stofbleer, men mon ikke det bliver bedre? hvis det ikke bliver bedre inden for meget kort tid går jeg over på stofbleer igen (selvom jeg ikke pt har overskuddet til det)

Men ja alt i alt var jeg super glad for at bruge stofbleer dengang jeg brugte dem, syntes ikke det var mere besværligt (jo lidt mere vasketøj men ellers ikke) og nu hvor jeg ser Novahs hud hvor vi bruger papirbleer, overvejer jeg endnu mere om jeg skal købe en tørretumbler af den eneste årsag at jeg så kan begynde at bruge stofbleer på ham igen, så hans hud igen kan blive fin 🙂 – Nu kommer der sikkert en masse spørgsmål med hvilken crem jeg bruger når Novah er rød i numsen, men det må i vente med at få svar på til i et andet blogindlæg :-D<3

 

10 hurtige fakta om stofbleer <3

  • Er de dyre end almidelige bleer? Ja i indkøb men på længere sigt er de billigere
  • Er de ikke svære at gøre helt rene? Nej faktisk ikke, man bruger bakteriedræbende vaskepulver og vasker dem på 60C og så de rene igen og klar til brug
  • Er det ikke varmt for barnet? Nej en papirble er faktisk varmere at bruge for barnet.
  • Er de gode at bruge for at undgå rød numse? JA helt sikkert Novah havde det aldrig da vi brugte dem, fik det først da vi begyndte på papirble.
  • Hvad gør man med lorten i bleerne? Man kan få nogle indlæg man kan putte i bleerne som man lige kan smide ud så man slipper for alt for meget lort i selve bleen
  • Tisser barnet ikke ofte igennem? Jo lige i starten til man finder den ble og de type indlæg man skal bruge, nogle kan nøjes med et indlæg mens andre skal bruge tre.
  • Kan man købe stofbleer brugt? Ja i massevis det er både godt for pengepungen og miljøet
  • Er de sværere at skifte et barn med stofble? Nej slet ikke mange stofbleer har helt det samme system som papirbleen.
  • Er de virkelig bedre for miljøet? det ved jeg ikke om de er, men de er ihvertfald bedre (syntes jeg) for babys numse
  • Har barnet ikke svært ved at bevæge sig med en så stor ble? Nej det syntes jeg ikke de har, nu har jeg set en masse med stofbleer og syntes de virker fint motorisk fremme.

 

Kys her fra <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar