Sex og Kinky emner

Er Sidney Lee, far til min søn?

4. marts 2017

Fik utrolig mange kommentare på om Sidney Lee mon ikke var far til min søn Novah? men er han det? kan der være en lille chance for at de to knald kan have lavet lille Novah?

Jeg må svare så godt jeg kan herinde på spørgsmålet 🙂

Da jeg står med en positiv graviditets test i hånden ca midten af August var jeg ikke et sekund i tvivl om hvem der var faren til dette lille foster som nu voksede under mit hjerte, det var selvfølgelig Matias hvem pokker skulle det ellers være? men da min følgere så begyndte at spørge ind til om det mon ikke var Sidney Lee blev jeg faktisk selv i tvivl for kunne det ikke godt være ham? var der en reel mulighed for han kunne have gjort mig gravid? Jeg begyndte med en god veninde og finde ud af hvornår jeg var sammen med ham sidst (Jannuar 2015) og hvornår fandt jeg ud af jeg var gravid (August 2015) så jeg kom frem til den konklusion at det kunne simpelthen ikke lade sig gøre at Sidney Lee var får til den lille baby søn jeg ventede mig.

PRØV LIGE OG OVERVEJ HVIS DET VAR SKET!!!? XD

Jeg er fandme glad og lykkelig for at Matias er faren, og så alligevel ikke for han gider jo ikke sin søn mere end 10 minutter hver 3 månede, men ville Sidney Lee været blevet en bedre far? jeg ved det virkelig ikke, men helt ærligt så tror jeg det ikke.

JEG FORSTÅR IKKE HVORDAN MAN KAN VÆRE SÅ LIGEGLAD MED ENS SØN!

sidney-lee-og-natascha-linea-foto-instagram

hvordan kan man hver dag se sig selv i øjnene, når man går glip af sin søns fødsel? hans første fødsels dag? hans første skridt? og alle de andre stor ting der sker i hans liv. hvordan kan man undvære dette? Novah er højt højt elsket af både mig og hans morfar og self storesøster så han mangler IKKE kærlighed. <3:)

Men jeg frygter virkelig for den dag Novah spørger efter sin far for hvad pokker skal jeg fortælle ham? læs med en af dagene når jeg skriver et indlæg om mine tanker omkring den samtale jeg skal have med Novah om nogle år <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar