Natascha Linea

Grænsekontrol

28. marts 2017

Nu fik jeg lavet pas i dyre domme til mig og mine to babies.♡

Og så der fandme INGEN grænsekontrol ☆☆☆ For helved Danmark de penge kunne jeg have brugt på så meget andet.

har haft de pas nu i ca 1 år og har skulle vise dem en gang for at komme UD af Danmark har aldrig skulle vise dem for at komme IND  i Danmark.

læste en artikel på Dr.dk omkring de sidste 14 måneders grænseontrol den har kostet hele 268 Millioner kroner det jo fuldstændig vandvittigt at staten bruger så mange penge på en grænsekontrol som faktisk ikke fungere skide optimalt!.- Men jo lad og smide en masse penge til det og så glemme de ældre, de syge og vores børn.. og ikke mindst den grænsekontrol tager så mange af politiets recurcer at de ikke har tid til at tage sig af Voldssager, indbrug og almindeligt politiarbejde. er det ok?

Syntes i det ok med den grænsekontrol skal være så dyrt for statskassen når der kun er “nogen gange” at grænskontrollen er der? Jeg syntes de penge skal bruges mere fornuftigt. KOM NU IND I KAMPEN DANMARK!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar