Natascha Linea

Hvem er jeg?

22. marts 2017

Efter jeg er begyndte st tænke mere over hvem jeg er? – og efter jeg er begyndt at læse en masse bøger om selvudvikling og hvor jeg prøver at finde frem til hvem jeg egtenlig er.

har jeg nu valgt at springe ud som hende JEG er. jeg elsker pircinger også de lidt mere vovet. jeg elsker tatoveringer også de synlige. jeg elsker farverigt hår og tøj og jeg elsker bare at gå All Inn med sjove mønstre farver og former. for når jeg tænker tilbage så har jeg altid været vild med det og er jeg stadigvæk tror bare jeg har været bange for at stå ved det fordi jeg i forvejen skilte mig ud fra mængden og ved at stå ved jeg elskede det så skilte jeg mig endnu mere ud end hvad jeg i forvejen gjorde. men nu vælger jg at stå ved det og bgyndet at lave nogle af alle de pitciner og tatoveringer jeg gerne vil have ?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar