Sex og Kinky emner

Hvem har jeg været sammen med fra “DUM”

2. marts 2017

Ja som nogle af jer nok kunne læse igår lavede en under dette indlæg 10 hurtige facts om mig, måske i kendte nogle af de facts, måske gjorde i ikke☆☆

Nummer 9 skabte lidt hvisken i krogene, så nu får i stillet jeres nysgerrighed og finder ud af hvem af dem jeg var sammen med ♡♡

Den første jeg var sammen med ar David (David der gerne ville militæret) vi datede lidt i en periode, men dengang kunne jeg ikke gøre mere alvor ud af det for kunne simpelthen ikke finde mig til pas med at jeg en dag skulle være “papmor”/”bonusmor” for et barn som var så “gammel” iforhold til mig og min egen datter (havde ikke Novah på dette tidspunkt)

dddd

Vis i ikke kan huske David er der her et billede af ham 😉

Nummer 2 jeg har været sammen med fra de unge mødre er, en jeg faktisk var kærester med i nogle uger og grunden til mig og Hannah Melissa slet ikke kan snakke sammen den dag i dag. (Og nu tænker i sikkert på Max) men vi datede i en periode men han var simpelthen for jaloux til jeg kunne være sammen med ham (jeg har altid haft mange drenge venner) Jeps hvis du gættede på Nicki gættede du rigtig (ham der var med til Cecilya,s fødsel)

hguygy

 

Jeg er faktisk en mega starfucker nu ?(Ironi)
Dejlig dag til jer ☆♡

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar