Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Hver anden weekend – eller? 

4. marts 2017

Ja som overskriften nok lyder så handler dette blogindlæg om samværsordning (SURPRISE) Ej men som i nok ved så boede jeg ved min far næsten hele min barndom og det var der flere grunde til Bla kan du læse en af grundene her

Og jo mere jeg får skrevet på bloggen jo flere grunde kommer der stille og rolig op (men hallo har så mange emner jeg vil skrive om så må tage lidt af gangen) ♡

Men hvor ofte var jeg så egentlig ved min mor? ville vi ikke selv komme og besøge hende? eller havde hun travlt med alt muligt andet så hun ikke kunne se os? Aftalen lød på hver anden weekend. MEN jeg kan godt huske hvor tit vi blev såret over min mor ikke kom og hentede os (mig og min lillesøster) og jeg kan godt huske nogle af de weekender hvor vi blev sendt hjem en dag for tidligt fordi min mor skulle noget “vigtigt” da jeg var lille fandt jeg aldrig ud af hvad det var så jeg troede jo på hende men som voksen fandt jeg ud hvad hvorfor vi blev tilsidesat så meget. (Læs med på et tidspunkt på bloggen når jeg åbner op omkring den del) men ordningen hed hver anden weekend men sandheden var at jeg nok kun var der hver 3-4 weekend og oftest kun til en overnatning istedet for to.

Den dag i dag har det gjort mig meget sårbar overfor mine børn, brænder nogle dem af går jeg helt amok (og min familie ved godt at grunden næsten skal være et dødsfald for jeg godtager en aflyst aftale)  Det er jo ikke fordi jeg godt kan forstå man kan blive forsinket eller der kan komme noget så man ikke kan komme alligevel. Men tror det er fordi jeg selv har stået i den situation med et knust hjerte(IGEN) fordi min mor har aflyst for 117 gang. Og når min mor var meget hård overfor mig i sin måde at være på (læs om dette lige her) så begyndte jeg virkelig at tro at det var mig der var forkert, at det var min skyld min mor behandlede mig sådan? hvorfor ville hun ikke se os? elskede hun os ikke nok? Det æder et barn op indvendigt for man elsker jo sin mor helt til skyerne og tilbage og man vil aldrig undvære hende, men med det i rygsækken jeg har og når man så bliver teenager så hader man også sin mor mere end noget andet fordi hun har været med til at ødelægge tilliden til folk at kommer når vi aftaler det (ringer altid og tjekker op på det 3-4 gange) og hun har været med til at give mig dårligt selvtillid og selværd. kids-jumping

  • Men elsker jeg min mor? – Ja self før jeg det, men ser hende ikke som en mor den dag i dag fordi jeg mener man skal gøre sig fortjent til den titel og man skal kæmpe for at være en god mor og det har hun absolut ikke gjort (i mine øjne) men alt dette og mere til kan du læse om på min blog når jeg åbner mere op omkring min barndom og teenage år
  • Jeg prøver ikke at udstille nogen, jeg har holdt en lang pause fra bloggen for følte ikke jeg kunne skrive om mit liv før fordi så ville jeg jo ramme folk og “udstille” dem og det er aldrig min plan, men har nu bestemt mig for at skrive sandheden om hvem jeg er og skrive sandheden om min barndom og ungdom <3

 

 

Kys g kram herfra <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar