Natascha Linea

Ingen sofa – Ny indretning

16. marts 2017

Jeg er gået igang med at læse bogen “Elsk dit hjem” af Ranvita La cour, den måde hun skriver på sætter virkelig mine tanker om en bedre indretning igang. for jeg har virkelig INGEN stil i mit hjem lige nu. mangler så mange møbler for at gemme mange af de ting som støjer i et hjem, mangler nogle møbler som ikke bare er midlertidige løsninger og mangler at kunne se mig selv i hjemmet. Tog nogle billeder af hele mit hjem og kiggede dem igennem, og hbordan kan jeg leve i det her? Men på den anden side det kan jeg jo heller ikke for lige pt som.det ser ud nu så sejler mit liv også rimelig meget.

  • Hvordan ønsker jeg stilen i mit hus skal være? 
  • Hvilke energier vil jeg gerne omgå mig med? 
  • Hvad ønsker jeg at udtrykke med min indretning? 
  • Hvordan ville det se ud hvis man skulle indrette efter min personlighed? 

Et af de vigtigste rum er stuen. jeg ønsker mig en stue hvor man kan hygge sammen, men også hygge hver for sig. og så ønsker jeg en stue fyldt med farver og personlighed og ikke mindst hygge og nærvær.

Og så kom tanken, har man overhovedet brug for en sofa? – hvorfor kan man ikke indrette stuen med en masse fede Fatboys sækkestole eller nogle lækre lænestole? 

En sofa kan du ikke bare lige rykke med hvis man vil ligge et andet sted i stuen og slappe af, Hvis man vil ind foran pejsen og læse en bog, eller hvis man vil noget helt tredje. Derfor har jeg besluttet mig for at prøve at indrette min stue på ny og ved de første forsøg vil jeg ikke have en sofa med, bare for at prøve noget nyt og for at se om man ikke kan lave en funktionel og hyggelig stue som indenholder de verdier og har de energier som jeg ønsker en stue som indenholde, selvom man ikke bruger en sofa, jeg syntes ofte en sofa er utrolig stor og klodset. og tager utrolig meget plads hvis man ikke har de største stuer. så hvorfor ikke bruge noget som har samme funktion men som bare er mindre og for mig mere funktionelle.

Bogen har lært mig at tænke nyt og kreativt, og lave et hjem som afspejler 100% ens personlighed uden og tænke på hvad man normalt gør, eller hvad andre mon ville tænke omkring ens valg af indretning ❤

Jeg har altid haft meget svært ved at indrette mit hus så jeg følte mig 100% hjemme, og når jeg sidder og fundere over det så passer det jo faktisk meget godt på hvordan jeg er som person, jeg har haft svært ved at finde ud af hvem jeg er, og hvordan jeg gerne vil være. og skal man lave et hjem man er glad for så kræver det først og fremmest man kender sig selv og ved hvad man vil og hvad man gerne vil opnå senere i livet. I år er jeg gået på en spirituel rejse igennem mit indre for at finde ud af hvem JEG er og hvem JEG gerne vil være,og jeg er startet med at prøve og kigge på mit hjem som virkelig ikke gør noget godt for mig som menneske, mor, kæreste, datter osv. så følg med på bloggen og følg min forvanling når jeg skal lave et hjem som 100% afspejler hvem jeg er og når jeg går igang med at finde ud af mine indre problematikker og forhåbenligt bliver en helt ny og forbedret udgave af mig selv. ❤?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar