Natascha Linea, Novah Noice

JA til Vaccine

19. marts 2017

Læste i går en artikkel omkring hvor mange % af de danske børn som IKKE  er vaccineret, og selvom jeg hviste det var mange så er jeg overrasket over hvor mange det rent faktisk er. Det viser også bare at flere og flere tager et oplyst valg og undersøger rent faktisk hvad der er i vaccinerne. for jeg tror på at gør man det så er der mange som ikke har lyst til at  vaccinere sine børn!

For som statistikken siger så er der mange der fravælger en eller flere af vaccinerne. Hvilket jeg personligt syntes er den bedste ide. 

Men hele 42% af de 6 årig mangler 1 eller flere af deres vaccinationer hvilket næsten er halvdelen af en børnehave 🙂 58% Vaccinere deres børn jeg tror på at om 2-3 år er “vi” der ikke vaccinere vores børn i flertal. det er jo ikke “unormalt” ikke af vaccinere sine børn mere. måske er det anderledes at gravælge alle vaccinerne men halvdelen af en børnehaven(næsten) mangler en eller flere. Det der er unormalt er at man snakker højt om at ens børn ikke er vaccineret. For så er man pludselig forældre til et af  “farlige” børn som måske ikke kommer med til fødselsdage fordi man er bange for, folk er bange for at ens barn smitter. Og kan sagtens forstå at nogle folk måske tænker sådan men vær åben omkring at i ikke vaccinere så der kan komme mere fokus på det. og så kan man måske også ae man er ikke er alene om at have de holdninger som man har.

Link til den artikkel jeg læste kommer under her

http://newsbreak.dk/seruminstituttet-advarer-186-000-danske-boern-risikerer-at-blive-alvorligt-syge/

 

FB_IMG_1489915979112


☆♡ Kys og kram herfra 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar