Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Jeg skal flytte – IGEN ❤

17. marts 2017

Min far er jo flyttet til Gedser og han har lejet en kæmpe bondegård ca 300-400 meter fra hvor jeg bor.

Det har altid været både min drøm men også min fars deøm at leje/købe en bondegård hvor der var plads til os alle sammen. hvor der var luft til alle vores ideer. Og min far har simpelthen fundet gården ? den er kæmpe stor og plads til mine kreative ideer. og der er plads til børnene og flere til..der er plads til jeg kan passe min far når han bliver gammel. og så der plads til alle mine dyr❤ 

Jeg har gjort mig mange tanker omkring at vi nu skal flytte igen. allerede nu kender lia gården og spørger tit om vi ikke skal ned på “morfars gård” og jo det skal vi da ❤ 

Jeg har sagt jeg først flytter derned når alt indendørs er færdigt og ikke før. om der så går 6 mdr eller 2 år det ved jeg ikke. planen er at jeg skal flytte op på 1 salen. MEN det har altid “bare” været loftrum.så der skal laves helt sindsygt meget.

 • Lofte 
 • Vægge 
 • Gulve 
 • Strømføring 
 • Nye vinduer 
 • Nye døre
 • Skillevægge
 • Badeværelse
 • Køkken
 • Repration af loft 
 • Kloark system
 • Afløb

Men kan sagtens se det kunne bliver “DRØMMEHJEMMET” så vil gøre ALT for at få det færdig så hurtigt som muligt ❤
Drømmen for huset er at lave køkkenet i “gammel land stil” med retro køleskab gadblus og forhæng for underskabene ❤

soveværelset vil jeg gerne have en kæmpe himmelseng

Stuen vil jeg gerne have masser af fatboys og en masse fede farver og opbevaring

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar