Lia Linea, Natascha Linea

Jeg skal i retten

5. marts 2017
  • Skal jeg i retten her en af de nærmeste måneder for noget ulovligt jeg har lavet?
  • Det ville jo bare være helt vildt dumt når jeg har børn, så at begå noget ulovligt ■ så svaret er nej :-p
  • Men det er korrekt jeg skal i retten D 18 April men det er fordi jeg har søgt erstatning for svie og smerte omkring Lias anbringelse, mange mener nok det er dumt at ribbe op i sagen igen og starte det hele op bare for nogle penge? – men ville du også bare “vende den anden kind til” hvis det var dig og dit barn det var gået ud over?
  • Jeg vil ikke, også fordi så kan lia se at hun var anbragt og det var en kæmpr gigantisk fejl. Fordi det kommer jo til at ramme Lia hvis hun som 17 årig gerne vil have et barn..
  • Men hvorfor søger jeg erstatning hvad skal det til for? Jeg søger fordi den ene kommunalt ansatte, løj i retten som gjorde at bærget flød over, så de valgte en anbringelse. hun fortalte dem der var kommet en underretning på os, men denne underretning er der ingen andre end hende selv der kender til (vi snakkede med den afdeling på OUH som skulle have skrevet denne underretning) og de kender  INTET til denne underretning, så der findes ingen underretning.  Denne situation kunne jeg godt havde “glemt” hvis vi kunne havde fået en god behandling når Lia var kommet hjem, men vi fik en lorte, skide, dårlig behandling,  (kan skrive senere omkring den behandling vi fik da hun blev hjemgivet)
  • Men vi skal i retten d 18 April, og hold nu kæft hvor jeg både glæder mig og frygter den dag helt vildt meget 🙂 🙁 – jeg skal møde en jeg ikke har mødt siden d 20 August 2013 :-O

CIMG0376

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar