Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Jeg skifter tit mening, men hvorfor?

1. marts 2017

Jeg skifter tit og ofte mening, i min jagt på hvad jeg vil og hvem jeg vil være, men hvorfor gør jeg egtenlig det?

Jeg har i løbet af året læst en masse bøger og Selvudvikling og Selvindsigt, først og fremmest for at blive et generelt gladere og mere positivt menneske, men også for at finde ud af hvorfor jeg aldrig ret længe af gangen kan holde fast i en beslutning.

Jeg blev ikke rigtig klogere da jeg læste bøgerne, men de fik mig til at tænke, tænke over hvordan jeg har udviklet mig til den person jeg er i dag, og tænkt over om det kan have en betydning for det jeg gør og den måde jeg opføre mig på, og jeg kom frem til en konklusion.

Jeg tror at jeg hele tiden skifter mening fordi jeg er usikker på hvem jeg vil være og hvordan jeg vil være, på den ene side har jeg bare lyst til at være den jeg er (hende med det skøre hår og de underlige udtalelser) men jeg ved også bare at hvis jeg er hende så kan min mor ikke lide mig (en af de grunde til vi slet ikke snakker sammen i dag) og selvom min mor har svigtet mig meget igennem tiden, så hun stadig min mor og jeg vil stadig gøre hende stolt, så tror mine mange skift bunder i at jeg aldrig nogensinde har følt mig god nok til min mor. Når jeg blev mobbet i skolen fik jeg altid af vide det nok var min egen skyld, da jeg fortalte om voldtægten til mine forældre tilbage i 8 klasse,ville min mor ikke engang høre min historie hun havde bare besluttet at jeg løg. Lige meget hvad jeg har gjort eller hvad jeg har sagt har jeg bare altid været den dumme umulige datter (i min mors øjne) det ihvertifald sådan jeg har følt. Da min mor engang gav alle børnene 5000 kr som de kunne låne til noget fornuftigt fik jeg et gavekort på 200 kr til IKEA. Ja jeg har sikker fået noget andet men jeg følte altid jeg ikke fik det de andre fik og følte det var min skyld fordi jeg ikke var god nok. Min lillesøster kom engang ud og rejse med min mor og jeg fik ikke lov at komme med (fordi jeg ikke kunne opføre mig ordentligt) men tænkte hun nogensinde over HVORFOR, jeg ikke kunne det tænkte hun nogensinde over at jeg aldrig følte mig god nok, og jeg tror stadig det er det som hænger ved den dag i dag at jeg prøver og være god nok og bevise at jeg er en god person. Og hver gang jeg ikke får den respons som jeg ønsker laver jeg det om igen. Fordi jeg igen vil prøve og være god nok.

Og min mor vil aldrig indrømme jeg er god nok, jeg vil altid være det sorte får i familie (i hendes øjne) lige meget om jeg så var god nok. Min mor har bare altid set negativt på mig (føler jeg)

Og mange som kender mig og min familie giver mig ret.. og når man er en lille pige og aldrig føler det man gør er godt nok så laver man sig hele tiden om,for at få den ros man virkelig bare gerne vil have fra sin mor, og når man (næsten) aldrig får det, så hænger den der usikkerhed ved op i voksen livet.

IMG_20170208_175527

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar