Natascha Linea

Lillebrøster ♡

28. marts 2017

Får tit spørgsmålet om jeg ikke snart skal have en mere? om hvornår Novah Noice og Lia Linea bliver storesøster/bror. og jeg vil rigtig gerne have en nr 3 INDEN jeg fylder 28 (6 år endnu) så har masser af tid af løbe på. jeg har en drøm inde i mit hovede  om at bo på gården og have masser af børn og en dejlig mand (lidt ligesom bonderøven) men tror næppe det sker ??

Ender nok som singel med en masse børn ❤? hihi

 

Men hvad skal baby så hedde? Noget unikt? Noget nyt? Noget gammelt? her får i top 3 med mine ynglingsnavne(lige pt)

 

Pigenavne

  • Polly Sommer (Nr 2)
  • Coco Amani (Nr 1)
  • Charlie Noor (Nr 3)

 

Drengenavne

  • Cobra (Nr 3)
  • Vester Columbus (Nr 2)
  • Percy Texas (Nr 1)

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar