Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Må mine børn komme i cirkus?

19. marts 2017

Må Lia Linea og Novah Noice og evt kommende børn komme i Cirkus? Og har de før været i Cirkus?

Mit svar er NEJ! de skal ikke i Cirkus hvis jeg kunne bestemme. Eller det er ikke helt korrekt. De skal ikke i Cirkus hvor der er store dyr som Heste, Elefanter Kameler osv. Fordi jeg har endnu ikke fundet et Cirkus hvor store dyr har haft de bedste levevilkår.

Self er der også Zoologisk haver, hvor dyrene ikke altid har det lige godt. Men der har de det trods alt bedre, og der sørger man ofte for forskellige dyrs overlevelse for ikke at uddø.

Og ofte har de det meget værre i Cirkus hvor de skal lave kunstner for at vi kan grine af dem! Det er jo så langt fra Elefantens natur at stå på en skammel i en lille arena for at mange uvidne memnesker kan grine af dem og klappe i deres små hænder. Men hvorfor syntes vi mennesker det er morsomt at se på dyr der gør kunstner, jeg tror ikke dyret syntes det er skide morsomt! Men helt ærligt så ved jeg ikke hvorfor vi mennesker syntes det er så morsomt at være i cirkus. Kan huske jeg har været der nogle gange da jeg var barn og syntes det var kedeligt ??

Så her siger vi nej tak til Cirkus med dyr. Og så er det også bare sindsygt dyrt at tage i Cirkus.

Hvis vi gerne vil se på klovne, kan vi tage i cirkus uden dyr. ?

1488619901866s

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar