Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Min far er min redning

2. marts 2017

Som en opfølgning på igår omkring mit indlæg om hvorfor jeg hele tiden skifter mening (hvis du ikke fik læst det kan du læse det her)

Min far giver mig ret i mange ting, ved virkelig ikke om det fordi han har samme underlige humor som mig (vi ikke kærester vi boller bare) eller om han gør det fordi jeg så får en sejr fordi jeg føler mig god nok. Har tit tænkt tanken og helt ærligt så ved jeg det ikke..

Min far har altid betydet alt for mig, fordi han altid gennem hele min barndom har støttet mig og troet på mig igennem alle mine sindssyge underlige ideer og projekter ♡ Om han så har troet på dem eller ej, er sådan set lige meget. Men han viste overfor mig at han troede på mig, og det gav mig hver gang en kæmpe sejr, AT DER VAR EN SOM TROEDE PÅ MIG! 

Det kan godt være at i nu vil mene at det var bedst hvis han sagde sandheden, men lige i mit tilfælde nej, for jeg har fået så mange nederlag af min mor igennem tiden, fordi jeg aldrig kunne finde ud af at få ros fra hende, så at min far tror på mig og støtter mig betyder måske mere for mig, end det ville gøre ved jer.

Hvis min far ikke havde givet mig så mange succes oplevelser igennem hele min barndom, teenagerår og voksen tid så ved jeg virkelig ikke hvordan jeg havde været i dag, for han gav mig en lille smule selvtillid tilbage hver gang min mor tog den fra mig igen. Og det har gjort at jeg har kunne komme igennem mit liv og blive en glad person (for det meste) og jeg er nu i 2017 igang med at ændre mig selv som Den jeg vil være istedet for at prøve og være den min mor måske og måske ikke vil have jeg skal være.

Så inden i dømmer min far for hvorfor han altid støtter mig så tænk over der kan være en grund, så husk det.

Døm ikke andre før i kender den fulde sandhed omkring hvorfor og hvordan! ♡ 

Daddy jeg holder mit løfte JEG ER FÆRDIG MED AT LADE MOR BESTEMME OG SÅRE MIG! ♡ 

Jeg vil fra nu af være mig selv og være 100% ærlig omkring mit liv og min måde at tænke og handle på ♡ 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar