Natascha Linea

Mit kørekort? 

2. marts 2017

Ja nu det jo snart nogle måneder siden jeg startede på mit kørekort, så hvordan går det egtenlig med det?

Nu skal i bare høre en “sjov og virkelig dum” grund til jeg stoppede med at tage det. Vi var næsten færdige med at tage det, dagen til teori prøven var lagt og jeg manglede kun få køretimer. MEN i de køretimer jeg manglede var  GLATBANEN og da jeg høre hvad det gik ud på og hvad vi skulle fik jeg det virkelig skidt og turde simpelthen ikke. Valgte at stoppe med at tage resten da jeg simpelthen ikke kunne få mig selv til det (så de værste ting i mit hovede om jeg ville køre galt osv) syntes simpelthen det er så dum en grund til at stoppe, men sådan er det jo. Ved ikke om jeg nogensinde får mit kørekort, men det kræver jo at jeg virkelig rager mig sammen og overvinder den frygt, jeg åbenbart har overfor glatbanen. ;(

Men var ellers god til det og følte mig super sikker i bilen og følte min teori gik super godt og er 100% på jeg havde bestået hvis bare jeg kunne havde presset mig selv til den fucking glatbane men på det tidspunkt kunne jeg slet ikke få mig selv til det da jeg seriøst følte jeg ville dø eller køre galt hvis jeg gjorde det.

Jeg har da stadig en drøm om at jeg en dag kan få kørekort, men lige nu er det sat på pause indtil jeg føler mig klar til glatbanen og det gør jeg ikke nu, måske om 4 mdr og måske og 7 år, jeg ved det ikke ved bare at lige nu har jeg ikke lyst og havde jeg heller ikke da jeg tog noget af Kørekortet i Fredericia.

Kender i selv det? Med at der er noget man virkelig bare har lyst til men man tør bare ikke? ♡♡

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar