Natascha Linea

Mit liv som enlig ♡

29. marts 2017

Hvordan er det at være enlig mor til 2 små børn? Jeg syntes faktisk ikke det er specielt hårdt. Jeg elsker at være mor og jeg elsker bare at putte og hygge med mine børn og bare samværet med dem er helt ubeskriveligt. hvis jeg ser 10 år ud i fremtiden så har jeg 2-3 børn mere og hjemmegående samt jar evt en lille webshop eller andet hjemmefra.

jeg havde en drøm for mange år siden at få 5-6 børn. ved ikke om det bliver helt så mange jeg får men får nok 4-5 børn.

JEG ELSKER SINGELMOR LIVET ❤ 
Jeg tror det jeg fik stress over er at der er så mange ting pt. med bopælen på Lia. faderskabssagen på Novah. for nylig flytning. 31 timers skoleundervisning og det blev sinpelthen bare for meget..der er abselut ikke børnenes skyld jeg gik ned med stress slet ikke.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar