Natascha Linea

Nøgen på landsdækkende tv

5. marts 2017

dum_0

Jeg som nogle af jer nok ved så fødte jeg min yngste søn Novah på landsdækkende tv  – Jeg havde mange overvejelser omkring om de skulle filme min fødsel eller ej, for ville jeg fortryde jeg havde været nøgen på tv? Jeg snakkede rigtig meget med nogle af de andre medvirkende som har fået filmet deres fødsler på et tidligere tidspunkt i de unge mødre. om de fortrød det, ville de have lavet noget om hvis de kunne? osv osv – på en eller anden måde er jeg sindsyg glad for de var med til min fødsel, har fået de sjoveste og bedste minder under min fødsel takkede været dem<3 de fik også filmet Lias aller første reaktion på at se sin lillebror. Og de optagelser er virkelig guld værd, de kan ikke købes for nogle penge i verden <3

Men men men, på en eller anden måde fortryder jeg alligevel at jeg fik filmet min fødsel for jeg syntes de klippede lidt i det så jeg virker som en hysterisk og skræmt person, fx jeg lå i mange mange timer uden og sige en lyd (andet et at diskutere “dum” deltagere mellem mine veer med min tilrettelægger) men ellers sagde jeg ikke noget under mine veer, det syntes jeg ikke de fik fokuseret nok på, og da jeg får de første to presseveer havde jeg lige brug for at “finde mig selv” inden jeg begyndte at presse men jeg følte mig låst inde og at jeg ikke havde den ro jeg havde brug for lige det, for både min mor og min jordmoder var der med det samme og skulle pille, rode rave ved mine ben, mit hår og mit underliv, istedet for lige og give mig 1-2 min hvor jeg lige havde mulighed for at samle tanker og kræfter til pressefasen. og så det legendariske klip hvor jeg slår min jordmoder, ser i hvorfor jeg slår hende? har råbåndet her hjemme og jeg har kigget det igennem, jeg beder hende fjerne hendes hånd fra mit underlig rigtig mange gange da det gjorde virkelig ondt og det var virkelig ubehageligt under en ve, men hun ville ikke så jeg daskede til hende, og der syntes jeg også at de mangler baggrundshistorien på hvorfor jeg reagerede lige der som jeg gjorde 🙂

  • MEN FORTRYDER JEG MIN FØDSEL BLEV FILMET? Jeg syntes godt nok det er et svært spørgsmål, for som sagt er der både utrolig sjove og skøre oplevelser (stakkels Novah den dag han skal konfirmeres, en fed sang der kan laves :D) men der har også været nogle øv oplevelser (ikke under selv fødslen ben bagefter i klipningen af afsnittet) men alle producenterne har været super søde og jeg godkendte selv fødslen inden det blev vist, så det jo min egen skyld 😀 – men nu har jeg bare set både mit eget råbånd og det de har klippet sammen og jo flere gange jeg ser dem, jo flere små fejl og rettelser kan jeg hele tiden finde (såååå skidt) men jeg tror mit svar vil være NEJ jeg fortryder ikke for der er flere positive og fede oplevelser med at de var tilstede den dag end der er negative

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar