Natascha Linea

Nye BRYSTER!?

12. marts 2017

for noget tid siden udtalte jeg, at jeg gerne ville have store bryster, jeg er vild med det unaturlige og overdrevne.

 kort efter sagde jeg man skal elske sin krop som den ser ud, og jeg ikke havde tænkt mig at få lavet nogle plastik operationer.

har tænkt over bege dele, for hvad vil jeg egtenlig? når jeg mærker efter helt nede i maven, hvilken mavefornemmelse har jeg så? ville jeg være glad og lykkelig resten af mit liv med den her krop? eller ville jeg snyde lidt og så have en skide god selvtillid? 

jeg hader min krop for at være 100% ærlig både over for jer og over for min selv. det eneste jeg er tilfreds med er min næse og mine øre ?

Min numse er for flad – mine bryster for små – har fået en lille topmave – mine læber er for små – min lår er for store. og jeg kunne fotsætte. 

SÅ jeg har besluttet mig for at jeg gerne vil have lavet bryster. jeg ved endnu ikke hvor store. men jeg ved de skal laves. og så vil jeg vildt gerne have lavet større læber. Resten kan jo trænes  ?? 

Ja man skal prøve og elske sin krop som den er, men hvad hvis man ikke kan det? jeg er pisse stolt af mine strækmærker. men vil bare gerne have en flot og kvindelig figur!

Så nu begynder jeg at spare op ? wee bliver så fedt ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar