Natascha Linea

Sygmelding 

10. marts 2017

Mange har spurgt til om jeg stadig går i skole. da jeg blogger på tidspunkter hvor man burde være i skole.

men må ærligt indrømme at jeg tog munden for fuld da jeg startede 10 klasse, ikke at jeg syntes det var hårdt bogligt men det var hårdt på den måde jeg havde 2 små børn, 31 lektioner skolegang om 1-3 timers lektie læsning hjemme dagligt, jeg får skåret ned i mine timer.da jeg simpelthen går ned med stress, men der er Novah jo allerede blevet syg, og jeg tror på Novahs sygdoms forløb har gjort jeg ikke kom helt fri fra stressen, det jo også super stressende ikke at vide helt hvad ens søn fejler og han bare går og er syg hele tiden..man bebrejder sig selv at han er syg men ved inderst inde godt det ikke er ens skyld..man føler sig pludselig som verdens dårligste mor, og føler ikke man er god nok som man er, kan nogle klare opgaven bedre, men man ved jo godt man er den bedste mor for sine børn. så nu jeg sygmeldt med stress, da jeg simpelthen ikke kan overskue ret meget andet end at gå hjemme og passe min syge søn, bare tanken om skole jeg bliver virkelig helt ør i hovedet, sover heller ike godt for tiden og har jeg ikke gjort de sidste 14 dage..kan falde i søvn kl 2-4 om nstten og så vågne kl 6 når ungerne vågner. det ka man holde til i nogle dage men ikke på længere sigt. 

føler virkelig jeg har fået et kæmpe nederlag igen. men ser lyst på det må kæmpe videre og blive stærkere på den anden side ❤ 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar