Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Bryllup igen

7. april 2017

Da jeg var sammen med Lias far Bent, skulle vi giftes som i også så i de unge mødre, jeg glædede mig utrolig meget til at stå hvid brud og gå op af kirkegulvet sammen med min far. men sådan blev det jo desværre ikke som i nok ved, det var måske egentlig også meget godt, vi aldrig nåede at blive gift, nogle måneder senere at vores noget turbulente forhold gik i stykker mødte jeg en mand som fuldstændig slog ALT fornuft væk fra mig, jeg var så forelsket som jeg virkelig ALDRIG havde været før, så det blev hurtigt ret seriøst, men også dette forhold var virkelig turbulent og vi gik fra hinanden en del gange, men hver gang tilgav jeg ham for han kunne bare gøre mig blød om hjertet, vi blev enige om at gifte os og jeg var LYKKELIG og var så glad for jeg var sikker på at når vi blev gift ville alt gå i orden (NOOOT) – så vi købte kjoler ind til begge vores piger, sko til mig, kjole slør strømpebånd, valgte kirke, mad, blomsterbuket, og alt var stor set planlagt og var virkelig lykkelig på de gode dage, men så var der også de dage hvor han kunne være en tyran og gøde mig dybt ulykkelig, og hvor jeg bare havde lyst til at brænde min brudekjole og droppe alle planerne. men jeg elskede jo manden – Så vi kæmpede og kæmpede for at få det her forhold til at fungere – Men jeg måtte give op jeg måtte tænke på mig selv og mine børn, endnu engang skulle jeg aflyse et bryllup 🙁 – Ja måske har vi været for hurtige ude, eller det har vi nok, det kan jeg se i dag. Men dengang var jeg så sikker på begge fyre, at jeg skulle dele mit liv med dem, og jeg var sikker på vi skulle leve lykkeligt til vores dages ende  (Jeg har set alt for mange eventyr) – Men jeg er blevet klogere den dag i dag, og nu hopper jeg ikke i med begge ben bare fordi jeg er lidt forelsket. <3

Mit drømmebryllup er noget lign det her 🙂

  • Brudebuketten skal være af “Landevejs blomster” og mælkebøtter
  • Jeg skal stå hvid brud
  • Jeg skal giftes udenfor eller i østerlars rundkirke
  • Der skal synges “Du er” under indgangs ceremonien
  • Jeg vil gerne lave “Trash the dress” i vandet eller med ild 😀
  • Festen skal holdes på et slot eller en båd
  •  Der skal være levende musik på hele dagen
  • Vi skal have en kæmpe kage
  • Maden skal være en 4 eller 5 retters menu

Jeg får stadig i dag et lille stik i maven når jeg ser billederne af mig i brudekjole, for jeg elskede jo ham jeg skulle havde været gift med og jeg troede jo på os på det tidspunkt, men når jeg tænker tilbage var det måske et dårligt forsøg på at redde noget som var dødsdømt fra starten. Men de to forliste bryllupsplanlægning har også lært mig en masse om mig selv og hvem jeg vil dele mit liv med. – så noget har jeg fået med i bagagen.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar