SPONSORERET

GIVE AWAY – SPAR 3699 KR☆

3. april 2017

Nu laver jeg bloggens første GIVE AWAY.☆☆

Da jeg ønsker at give noget af den kærlighed tilbage jeg selv har fået igennem tiden☆♡  – Laver jeg en GIVE AWAY på min søskendevogn den er super lækker med vendbar sæder/lift Jeg bruger den ikke mere da Lia min datter er blevet for stor til klapvogn ♡♡ og jeg har fået en anden til Novah min søn.. Så ønsker du denne super lækre søskendevogn? – som er perfekt til den travle børnefamilie? Så gå ind på linket her –>vidaXL (Hvor du lige nu kan spare 37%) og bagefter skal du dele min blog. D 10 April kl 12.00 finder jeg en vinder på denne super lækre brugte model, har selv været sindsyg glad for den og haft brugt den i omkring 1 år.. – Så står du måske med ikke så mange penge som du drømmer om? eller elsker du bare gratis ting? – Så deltag i konkurencen om at vinde denne super lækre sag ♡

Kys kys herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar