Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Hvordan gik det i retten

18. april 2017

Ja som nogle kunne læse på min blog igår så skulle jeg i retten i dag 😀 – Det gik faktisk super godt syntes jeg Både jeg og Lea forklarede vores udsagn som vidner, og vi fik forklaret det som vi ville  og som vi individuelt selv husker de forskellige ting vi blev spurgt om.

Men så skulle en “Anden” person vidne, og hold nu kæft hvor havde jeg den sygeste hjertebanken og svedige håndflader mens hun sad i retslokalet, ikke fordi jeg var nervøs men fordi jeg havde det meget svært ved at skulle sidde sammen med hende igen. – Hun svarede på det hun nu kunne og svarede ret ofte “Det kan jeg ikke huske” eller “Det ved jeg ikke” og grinte seriøst lidt inde i mig selv over den lidt dårlige forberedelse for meget af det kunne hun havde læst ved at læse sagsakterne igennem inden mødet 😀 – Nå men da det kom til denne her underretning som ikke har fundet sted og som vi har bevist ikke har fundet sted kom hun med en ny forklaring (Tror det er 8 eller 9 forklaring omkring hvad der er sket) jeg kiggede bare underligt på hende for det hun sagde hang slet ikke sammen. men en ny forklaring til samlingen 😀 – hvordan er det muligt hun stadig kan arbejde med at fjerne børn i Odense kommune? – Hun er jo fuld og løgn og vil gøre alt for at redde sin egen røv så fuck om man smadre mennesker på vejen bare hun får ret! Men syntes egentlig ikke at hun sagde noget jeg ikke var forberedt på, med min reaktion på hun kom var lidt voldsommere end jeg havde regnet med for jeg blev svimmel mens hun var derinde, hvilket ikke var nogen speciel god oplevelse

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar