Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Hypnoterapi- Hvorfor?

5. april 2017

jeg er begyndt til Hypnoterapi. Men hvorfor er jeg egtenlig det? der er flere grunde til jeg er begyndt til Hypnoterapi

Jeg vil gerne have mere selvtillid og selværd og starte på en frisk så jeg er begyndt at arbejde meget mere med mig selv nu end jeg nogensinde har gjort før. ikke fordi jeg er blevet svagere men fordi jeg har været stærk alt alt for længe

  1. Mobningen fra jeg gik i skole 
  2. Tvangsfjernelsen
  3. Psysisk og fysisk vold 
  4. Mine svigt fra min mor
  5. Overgrebet

Var til det første gang i dag og kan godt mærke jeg har mere brug for at komme der end den ene gang om måneden som jeg har råd til lige nu men jeg må komme der så mget som jeg har råd til for mine dyr og også en slag “terapi” for mig når jeg er sammen med dem føler jeg at jeg kan snakke med dem om alting og de er altid glade for at se mig så dem ville jeg ALDRIG være foruden så må simpelthen priotere..men sådan er det nu engang.

Men ville ønske jeg havde råd til at komme der en gang om ugen/en gang hver 14 dag. men da det koster 750,- pr gang så der simpelthen ikke økonomi til 750×4 om måneden i fx 6 Måneder. men må bruge de ting jeg har lært der derhjemme og så komme ved hende iennem 1 år istedet og så den ene gang om måneden.

Kys og kram herfra 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar