Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

JEG ER GRAVID!!

2. april 2017

I går offentliggjorde jeg at Lia og Novah skal være store søskende til en lille brøster til December mange troede det var en aprilsnar fordi jeg valgte at offentliggøre det på den dag. Så jeg tænkte jeg ville lave et lille opslag hvor jeg be elle afkræfter jeres stærke mistanke omkring en aprilsnar Joke.

Nu er jeg lige fyldt 22 år og har to helt fantastisk børn på hhv. 3 og 1 år Mit liv er rimelig rodet pt, Bopælssagen med Bent køre stadig 🙁 –> Læs om et her og faderskabssagen køre stadig mellem mig og Novahs far Læs om sagen her jeg er gået ned med stress, min hjem ligner (ikke l*rt) for her er pænt ryddet op men mangler en del møbler og ting før jeg er 100% tilfreds med mit hjem :-D<3 –  Det er ligesom de ydre ting som skal være på plads før jeg vil tænke på flere babyer 🙂 Og i forbindelse med at jeg kigger på møbler til mit “nye” hjem faldt jeg over denne her, den er jo super super lækker, og vil passe skide godt ind i mit nye stil som jeg er ved at skabe for mig selv 🙂 —> A2

Nå men tilbage til Emnet om jeg er gravid eller hvad jeg var 😀 – Når alle de ydre ting er på plads og nogle indre problematikker er kommet på plads, ja så vil jeg måse nok være gravid men lige nu, nej så er jeg ikke gravid, de var nok verdens dårligste og mest brugte aprilsnar 😀 men er simpelthen så dårlig til selv at finde på en god aprilsar så tror jeg har brugt den samme 3-4 år i træk 😀 HAHA – Men må indrømme ja jeg er pisse skruk de jeg ELSKER at være gravid og jeg ELSKER at sidde der med et lille spædbarn i armene og se det vokse op og blive et lille menneske med forskellige personligheder <3 – Jeg kæmper imod min trang til a få en lille en mere, for mit hjerte siger “Få en mere det skal nok gå vi finder ud af det hele” og min hjerne siger “vent få arbejde, uddannelse osv” og Ja selvfølgelig lytter jeg ti min hjerne, men nogle gange er det bare svære end man lige tror prøv lige og se disse meget søde sko til en lille baby<3 EDSBRO XC BLUE, stl 24

Ej okay men er ikke gravid og her på bloggen kan i følge med i mit kaos til liv lige nu men forhåbentlig går det snart den rigtige vej <3

Kys kys herfra<3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar