Fortiden på godt og ondt, Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Jeg vil flytte tilbage til Odense

25. april 2017

Nu har jeg boet i Gedser siden Oktober 2016 dvs godt og vel snart 7 Måneder. Jeg er faldet ganske fint til og er virkelig glad for den ro der er omkring os, den frihed som især Lia har ved at kunne lege udenfor med veninderne, det er simpelthen en frihed som hun ikke kan få ret mange andre steder og jeg er enormt taknemmelig for at jeg har muligheden for at give hende denne frie barndom og for den sags skyld også Novah når han bliver lidt ældre og kan mærke det noget mere. Lia og Novah er faldet så godt til i børnehaven og Vuggestuen og de trives så fint Lia har fået de bedste pædagoger og de bedste veninder og hun trives virkelig fint der. MEN Jeg savner Odense og de muligheder JEG fik der, for skal jeg være 100% egoistisk og tænke på mine egne behov så savner jeg Odense og alt det man kunne der, Bilka – Ikea – Byturene – Vennerne – Fanilien – Rosengårdcentret Osv. Som voksen eller teenager er Odense en helt igennem fantastisk by at bo i da jeg føler man kan så mange flere ting i den by end man kan i Fx Nykøbing F – Så stod det 100% til mig var jeg flyttede tilbage nu for går ofte og tænker på at flytte tilbage til Odense tættere på Lias far og tættere på Novahs far, bare generelt tættere og min og mine børns familie – Men i Odense føler jeg bare ikke man kan have den samme frihed til at vokse op som man kan her, Fx så render Lia alene rundt med hendes veninde på 7 år og de kan være ude i 1-2 timer og bare hygge sig uden jeg er nervøs men i Odense var dette Aldrig sket da jeg simpelthen ville være bange for hun blev kørt ned eller fanget af en klam ulækker børnelokker… Mit hjerte er simpelthen så splittet i denne her situation på så mange måder for savner Odense for mine egne behov. Da jeg boede i Odense savnede jeg Gedser og den rolige omgivelser og dens fede og dejlige børnevenlige natur og den ro der var omkring os. Nu bor jeg i Gedser men savner Odense og det glade Liv de mange mennesker og dens muligheder 

Og jeg ved med 100% sikkerhed at flytter jeg tilbage til Odense så vil jeg efter få måneder fortryde at jeg flyttede tilbage og savne Gedser igen, så jeg bliver boende i Gedser selvom mit hjerte på mange måder tilhøre Odense, men hvor er det altså også bare frustrerende at jeg har en rodløshed på den måde at lige meget hvor jeg bor så føler jeg bare der mangler noget og kan ikke forklare hvad det er, jeg føler bare at jeg ikke høre til og at alting virker forkert.? Kender i det ikke selv nogle gange? – Jeg håber og krydser fingre for at det bliver bedre og at jeg kommer til stille og rolig at glemme mit savn til Odense – For det er jo ikke fordi jeg ikke elsker at bo her og jeg ikke er glad for at bo her, Jeg elsker at bo i Gedser og elsker den natur vi har her, det er her jeg er opvokset og her jeg havde de allerbedste år i mit liv. så mit hjerte og mine barndomsår høre til den her by. Og jeg bliver så glad i mit hjerte når jeg kan se Lia bare kan rende rundt og lege uden at være bange for at blive kørt nede 24/7 -som tingene er lige nu så bliver jeg i Gedser da det er her jeg har følt mig mest hjemme nogensinde men her mangler stadig et eller andet 🙁 – Hmm?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar