Natascha Linea, SPONSORERET

Makeover

1. april 2017

Jeg har beslutet mig for at begynde st lave en MAKEOVER på mig selv så jeg kan begynde at se lidt mere flot ud. så jeg ikke ligner en gammel “slidt” mor.

Jeg er jo begyndt at få langt hår så må jo begynde at sætte håret. og til det bruger jeg Id Hair som jeg er sindsyg glad for. det er virkelig godt til langt “slasket” hår som mit. ❤ så tumps up herfra og kan klart anbefales til andre ❤ Og så.har jeg købt en ny jakke (har dog ikke fået den endnu) men du kan se den her.VILA glæder mig helt vildt meget til at få den hjem så jeg slipper for at se så mor kedelig ud mere

De næste par dage kan du følge med i min udvikling fra en mor som ikke gider sit udsenne til en mor som prøver at få noget mere energi og se lidt mere pæn ud ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar