Fortiden på godt og ondt, Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Mine børn er kendte – Og det er mit valg!

11. april 2017

Mine børn blev begge født ind i mediernes søgelys, og de er begge kendte ansigter, de havde ikke selv et valg da jeg tog valget for dem. Men valgte jeg forkert? skulle jeg dengang have valgt anderledes? – eller gjorde jeg det rigtige med at vælge at de skulle være kendte ansigter måske hele deres barndom og ungdom? måske bliver de kendte i deres voksenliv også, for vi har endnu ikke oplevet noget af “de unge mødres børn” blive teenagere og voksne, for vil medierne være inde over når de får deres første kæreste? eller bliver dumpet for første gang? – Kan mine børn få et privat liv, hvis de ligesom mig elsker at være online på de sociale medier?

Jeg har tænk over dette en hel del gange de sidste snart 4 år, for vil mine børn hade mig når de bliver teenagere og finder ud af at de er kendte mennesker? Mit ærlige svar er Jeg ved ikke hvordan de vil reagere omkring dette, men jeg kan håbe at de acceptere min beslutning omkring at JEG gerne ville være en del af medierne, for ja jeg elsker at være en del af medierne og en del af de sociale medier, jeg har altid været meget online (dengang der var Arto og Msn osv) og jeg har altid elsket at få opmærksomhed. Det er ikke noget jeg har ønsket altid og det er ikke noget jeg har drømt om, men jeg har altid elsket at være i centrum og få opmærksomhed, så da de unge mødre skrev til mig var det oplagt og sige “Ja tak” til tilbudet. Jeg har aldrig fortrudt min beslutning omkring min medvirken. – Hvis det stod til mig var jeg med i flere tvprogrammer, men hvilke tvprogrammer kunne egentlig være sjove og deltage i? – den tanke har jeg egentlig ikke tænkt så meget over. 🙂 Uden og virker alt for tv liderlig men jeg ELSKER at lave tv og jeg elsker at stå foran kameraet. 

Men tilbage til emnet, vil min børn hade at de har været på tv? Vil Novah hade at hans fødsel er blevet filmet og vis i hele Danmark, Norge og Sverige?- Jeg ved det ikke men jeg håber på de kan forstå og acceptere at selvom jeg har fået børn, så må jeg gerne tænke lidt på mig selv og det er det her jeg vil bruge min fritid på da det er det jeg virkelig godt kan lide og lave.

Hvis jeg kunne leve af det og tjene alle mine penge igennem tv shows osv, så gjorde jeg 100% dette. Da jeg virkelig nyder at stå bag ved kameraet, og jeg på en eller anden måde føler mig hjemme der. og føler at det her det er mit sted. (håber i forstår hvad jeg mener)

Så jeg håber jeg kan forklare mine børn hvorfor jeg valgte dette her, og så håber jeg at de kan forstå mig og lære at de skal følge det de virkelig gerne vil og springe ud i nye eventyr, når chancen byder sig :)<3

Selvfølgelig er jeg nogle gange vildt bange for om de virkelig vil kunne forstå mig og måske ikke elske min beslutning men ihvertfald acceptere min beslutning, jeg ved godt at det bedste ville være hvis de selv var med til at beslutte om de ville være kendte mennesker, men nu tog jeg denne beslutning for dem, og så må jeg bare håbe på at jeg har opdraget dem så godt at de har lært at man skal forfølge det man gerne vil og springe ud i de eventyr som byder sig.

Kys kys herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar