Fortiden på godt og ondt, Lia Linea, Natascha Linea

Skal i retten i morgen!

17. april 2017

Jeg er så nervøs og så spændt samt fyldt med vrede. jeg skal i retten i morgen og stå ansigt til ansigt med den person, som jeg hader så inderligt meget., jeg er ofte sur på folk eller irriteret på folk men det er virkelig sjældens jeg virkelig helt inde i hjertet hader en person så meget som jeg hader hende- Jeg skal i retten fordi vi har søgt erstatning for Lias tvangsfjernelse. vi søger erstatning fordi de løj dommeren lige direkte op i hans åbne ansigt, for kan de lyve en gang kan de lyve igen og igen og igen, og det er det jeg virkelig gerne vil have stoppet

Når sådan en sag starter begynder det med at Min advokat og kommunens advokat prøver at finde en løsning sammen inden man sender den videre i retten. mit eneste krav var en undskyldning fra hende det løj i retten, bare en lille stykke papir hvorpå at der stod at hun havde løjet og at hun undskyldte. men dette nægtede hun mig. Hvilket jeg simpelthen ikke forstår. For inderst inde ved hun jo godt at vi taler sandt og at hun har løjet og fået et barn tvangsfjernet på en løgn.

jeg er næsten ligeglad med pengene jeg vil bare have et dokument hvorpå det står at Odense kommune lavede en fejl, en dokument jeg kan vise Lia når hun bliver stor, så hun kan se at det er rigtigt at Odense kommune lavede en fejl. så det skal nok blive spændende. I morgen kl 10.00 i Retten i Odense. – Jeg har simpelthen så mange følelser i det her er så spændt på hvordan det skal foregå hvad de vil spørge om, for kan jeg overhovedet huske alle detaljerne når det snart er fire år siden? men er også meget nervøs for hvordan jeg vil reagere for sidst jeg så hende stod hun med armene overkort og smilte i hele hovedet over at Lia skulle tvangsfjernes.  Jeg er især spændt på hvad hun vil sige i retten? – om hun vil lyve igen eller for en gang skyld sige sandheden, jeg tror hun vil lyve igen for hvorfor skulle hun lave om på det? – Jeg syntes sådan en som hende burde få en lærestreg for hvor mange børn skal hun have lov at tvangsfjerne på en løgn? – Måske er det dit barn næste gang? Hvem ved.

 

Ønsk os held og lykke.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar