Natascha Linea

Spare tips (Del 2)

7. april 2017

Dagens emne er MAD hvordan spare man lige der?  det er faktisk nemmere end man tror man skal bare lige igang med ar finde ud af hvordan. 

et af mine bedste råd er at handle tidlig morgen eller sent aften de det er der de billige dato vare er sat meget ned og hvor man kan spare mest. Du kan også spare meget ved at have 3-4 kødfrie dage om ugen da kød helt klart er den dyreste madpost at have.. 

Jeg begyndte at spare ved at lave en udfordring for mig selv som hjalp mig virkelig meget. udfordringen handler om at finde ud af hvor lidt man kan leve for ved at sige til sig selv.”behøver jeg de her i maden i dag eller findes der et billigere alternativ” “Behøver jeg alt det her frugt eller kan jeg nøjes med lidt mindre” Osv osv 

Start med en mandag og sig til dig selv den her uge har jeg 1000 kr til mad og kun til mad og så skal du spare alle de steder du kan fx ved at lave mindre kød og bruge mange mange grøntsager i dine retter så dine retter “fylder” mere. når ugen er omme bruger du kun 950 kr ugen efter og så 900 kr, 850 kr osv osv og find ud af hvor lidt du rent faktisk kan leve for når man tænker sig om økonomisk. det kan godt være du kun kan leve for 1000 kr den første uge men når man finder nogle tricks så kan man pludselig leve for mindre og mindre om ugen. De fleste uger kan jeg leve for omkring 500-550 kr og andre unger er jeg omkring 700 kr men overstiger meget sjældent 800 kr om ugen.

frys mad ned. la vær med at købe meget frugt af gangen. kød de små rugbrøds pakker istedet. kig efter det billigste og kig efter dato vare. så er man nået langt. 

og noget jeg virkelig har overvejet mange gange men aldrig har gjort fordi jeg har børn og ikke kan få mig selv til det (ved ikke hvorfor) men havde 100% gjort det hvis jeg var alene.det er at skralde for der er virkelig meget godt mad som bliver smidt ud og som abselut ikke fejler noget, og virkelig mange mange penge og spare, så overvej om du fx bare en gang om ugen skal gå ud og skralde og se hvad du finder. Ved der er rigtig mange som skalder og finder næsten alt deres mad på denne måde.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar