Natascha Linea

Sparetips (del 3)

11. april 2017

Hvis du bor tæt på en som du stoler meget på kan det være en god ide at hæve fx 500 kr på kortet og så give ham eller hende dit kort så du undgår at bruge for mange penge om ugen, og så må du kun bruge de penge du har hævet i løbet af den uge, og du må først få penge igen fx mandagen efter, dette tricks gjorde jeg engang fordi jeg havde en periode hvor jeg lavede mange impulskøb, og det hjalp mig meget med at holde styr på mine penge, og sørge for jeg havde penge hele måneden for det er fx bedre at leve 1 eller 2 dagen uden penge frem for en eller to uger uden penge. – så det vil jeg helt klart råde folk til at gøre hvis de har problemer med at få pengene til at række hele måneden ud. Neden under her kan du se andre måder på hvordan man kan undgå de dumme og dyre impulskøb

  • En god måde at lave en opsparing på er ved at overføre pengene til fx ens forældre eller andre du stoler 100% på så du er sikker på du ikke kommer til at bruge pengene ved fristelser, i fx byen eller andre steder, og så skal du selvfølgelig bare være sikker på at ham eller hende der holder din opsparing for dig ikke bruger dem og ikke bare giver dig dem når du beder om det

 

  • der er også en anden måde at gøre det på når du går ud og handler er det en god ide at have to kontoer så du fx kun har 100,- på den konto som du har kort til for så bruger du heller ikke flere penge end det, hvilket også gør man går mere målrettet efter det man skal have uden at man køber impulskøb for det har man simpelthen ikke råd til når der ikke står mere på kortet.

 

  • Du kan også få andre til at handle ind for dig, fx en teenager som gerne vil tjene 50 kr på at handle ind for andre, det kan godt virke som dumme penge og smide ”ud af vinduet” men mange mennesker spare faktisk penge på denne måde, fordi man netop undgår det der med ”ej den er billig” ”Tag 3 for 2” osv da en fremmede går efter det der står på dosmersedlen og ikke andet, så alle de dumme ting der ryger i kurven er pludselig sparet væk og så er de 50 jo hurtigt sparet.

 

  • Det sidste råd jeg har for at undgå impulskøb er at man skal lade være med at ”gå og kigge” man skal have en dosmerseddel med sig ud og handle og man skal gå målrettet efter hvad der står, hurtigt ind i butikken og hurtigt ud af butikken igen, i stedet for ” ej jeg skal lige se om der ikke er noget herhenne vi mangler”

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar