Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Var jeg forelsket i SIDNEY LEE<3

15. april 2017

Som nogle nok husker datede jeg i en kort periode Sidney Lee, – og jeg fik faktisk en ret godt indtryk af hvem han var/er bag ved kameraet, men var jeg forelsket i manden? – Vi sås omkring 3 gange sammenlagt og snakkede rigtigt meget i telefon. men jeg var ikke forelsket i ham, det kunne jeg været blevet hvis jeg havde holdt kontakten med ham. men da han havde en ret syg humor omkring “døde baby jokes” stoppede vores kontakt rimelig hurtigt.
“Vi er ikke kærester, vi boller bare” var nok en af de mest fuckt up kommentare jeg nogensinde har sagt til medierne, men hvorfor egentlig også pakke det pænt ind, for det var jo det der skete. Og så hedder historierne jo at jeg blev dumpet af ham, men sandheden er faktisk at jeg dumpede ham da jeg ikke magtede næsten alt ved ham. men det lyder jo bedre for Sidney at han dumpede mig, men hva faen jeg kan godt leve med at folk tror jeg blev dumpet af Sid.. – For hvem gider egentlig at være sammen med sidney når man har et barn og gerne vil være hjemme og familiehygge og han går i byen fra Onsdag til Tirsdag 😀 Haha. – Ej men han er en pisse sjov fyr og ville egentlig ønske vi kunne få et VENSKAB helt uden sex op og køre for vi havde det faktisk vildt grineren sammen 🙂

 

BONUS INFO: I DAG ER DET 105 ÅR SIDEN TITANIC SANK, hvordan kan det egentlig være at denne katastrofe er så “kendt” stadigvæk så mange år efter at det skete. Har fulgt ret meget med i diverse dokumenter og artikler omkring denne katastrofe, og hvor er det dog forfærdeligt, må de overlevende have haft mange mareridt og ar på sjælen efter denne skibskatastrofe.

 

Læs med i morgen <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar