Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Vollsmose – Et godt sted

6. april 2017

Nu er der meget debat omkring Vollsmose, jeg tager stærkt afstand fra kriminelle og andre ballademager i den bydel, men jeg må sige jeg har ALDRIG oplevet noget voldeligt dernede, tværtimod.

Jeg er født i vollsmose og til jeg var omkring 3 år og så igen ca 3 år da jeg var teenager. og jeg kan ikke få øje på en voldelige, svært kriminelle liv dernede. fordi det har jeg altså aldrig oplevet.

Mig og min tidligere bedste veninde vi kunne gå igennem vollsmose kl lort om natten i lårkort nederdel og nedringet trøjer uden folk råbte skælsord af os og uden vi blev stoppet af unge mennesker, måske vi har været heldige? jeg tror det ikke, tror simpelthen bare folk kun vil se alt det negative i vollsmose for der er virkelig også positive historier der fra.

Da jeg var højgravid med Lia hjalp folk mig ofte med at holde dørene, og bære mine bæreposer op til min dør, de var virkelig venlige og søde imod mig. Self er der kriminelle dernede men slet ikke ligeså mange som man vil gøre det til.

Havde en oplevelse med en kameramand fra “du unge mødre” han var virkelig bange for at færdes i vollsmose da han skulle optage Stocks (Optagelser af området) og han var virkelig bange for at blive slået ned, eller at deres bil ville blive smadret. hvor jeg fik en klump i maven, for var det virkelig sådan her folk så på det sted jeg boede? – For jeg har kun oplevet vollsmose som en god bydel hvor folk har været søde mod mig.

Måske fordi jeg havde boet der længe så folk kendte mig? Måske fordi jeg ikke blandede mig i folks egen problemer? – jeg ved det ikke, men jeg har aldrig oplevet ubehageligheder dernede. Eller jo en gang, hvor vi havde indbrud, og de stjal Bents gamle gamle scooter som var sat sammen med gaffatape. Okaaay hvem ville lige stjæle den 😀 – Men folk der ikke kender vollsmose lad vær med at døm den for det kan også være dejligt at færdes der.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar