Natascha Linea

Blokket fra facebook :(

23. maj 2017

Jeg er egentligt overrasket over hvor meget ravage i prøver at lave for mig fordi i for en gang skyld føler jer trådt på, men i kender mig og ved at i ikke kan give mig “Mundkurv” på og jeg forsætter med at blokke så længe JEG har lyst, og i kan IKKE stoppe med 🙂

Men jeg er blevet blokeret fra Facebook for chikane, og jeg acceptere fuldt ud deres afgørelse de må gøre og tage de valg som de føler for 🙂 – Og nej jeg fortryder IKKE jeg har skrevet den indlæg for jeg har forhåbentligt fået jer til at tænke over at en dag tramper i på den forkerte længe nok og så bider hun igen. og nu fik jeg simpelthen nok, jeg har fået mundkurv på omkring “Ugens sviner” og det acceptere jeg helt 100% men jeg forsætter med at blogge så længe jeg har lyst. Weeee

Men bliver nok lidt stille på facebook de næste par dage da jeg intet kan skrive i de forskellige grupper 🙁 – PIIIIIIV (Egtenligt ikke) men forsat go aften/dag til jer <3

 

Men nu ved i hvorfor jeg ikke kan skrive noget i de forskellige grupper. <3

 

Kiss and LOOOOOVE

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar