Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Bogudgivelse – De stjal min datter

21. maj 2017

Som nogle nok ved er jeg ved at skrive en bog om hele min kamp mod kommunerne, både Odense, Nordfyn og Fredericia kommune og så lidt i guldborgsund hvor jeg bor nu. – Hvorfor gør jeg det? Jo drømmen med bogen er at få folk til at tænke om det virkelig kan være rigtigt at vi ingen regler har for hvornår man må tvangsfjerne børn i Danmark? Så længe de er enige i kommunen, i nogle kommuner er jeg egnet som mor, og i nogle kommuner er jeg ikke. Hvordan hænger det lige sammen? Jeg håber at jeg med min bog kan sætte fokus på at vores politikere i Danmark simpelthen bliver nød til at lave nogle klare regler for hvornår vi skal anbringe børn udenfor hjemmet, og nogle regler som gør det muligt at gøre noget ved alle de urigtige oplysninger som står i papirerne, som jeg ikke har en chance for at få ændret på selvom jeg har beviser for rigtig mange af dem er fejlagtige. Jeg ville være overlykkelig hvis min bog kunne hjælpe folk som ikke har været inde i systemet til at forstå at de er en krigszone derinde, de har sket ikke styr på noget som helst, de fordrejer sandheden, de skriver mange fejl og mangler utroligmange oplysninger. Er det ikke skræmmende at det er dem som har vores børns skæbner i deres hule hånd? – Jeg er i hver ti fald ikke tryk ved det også derfor jeg gør noget ved problemet og gør hvad jeg kan for at sætte fokus på det. – måske hjælper det. Måske gør det ikke. Men der er nogle som må tage kampen op og prøve og få nogle ting indført og tale for dem der ikke kan tale nemlig børnene. – Håber i på et tidspunkt vil købe min bog og give den en chance jeg er sikker på at mange af jer bliver meget overrasket,

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4 <3 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar