Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

De vil have anbragt Novah uden for hjemmet

19. maj 2017

Ja der er nogle folk som mener jeg ikke gør det godt nok, og som mener at Lia Linea skal bo ved sin far og Novah Noice skal bo i en plejefamilie, fordi de mener jeg skader mine børn og er en virkelig dårlig mor, om med DE så mener jeg IKKE kommunen, men jeg mener folk på de sociale medier. Har IGEN modtaget ANONYME underretninger fra folk som IKKE kender mig, og det er jo spild af tid både for mit vedkommende men også for kommunens vedkommende, stol dog på de gør det de mener er nødvendigt i stedet for hele tiden at angribe mig og send underretninger når du ikke ser min søn i virkeligheden, og hvis du så endelig mener at din underretning er begrundet så hav dog for helvede nosser nok til at send den så vi kan se hvem du/i er – Jeg er simpelthen så træt af små kællinger (undskyld sproget) som sidder på deres flade røv og underretter fordi man har pisse ondt i røven over et eller andet. Og som sidder er laver en masse lort for andre personer, bare fordi man kan. Jeg er simpelthen så træt af det og det er kommunen også de jo har folk ude ved mig som jo kan se at Novah Noice trives og udvikler sig som han skal, han griner og smiler hele tiden og er en sund og rask dreng. – Så gør mig og kommunen den tjeneste at stop din chikane mod mig, stop med at send ANONYME underretninger og hvis du endelig vil sende dem så send dem dog så man kan se hvem fuck du er, i stedet for det der, for jeg tror godt jeg ved hvorfor du/i gør det, det er for at skabe problemer i mit liv og for at have noget at snakke om i de forskellige grupper, for hvis du fulgte med så viste du også godt at der er opsyn på Novah og mente de han ikke var i trivsel så mon ikke de ville reagere? Det tror jeg nok du skal regne med.

Novah er altid glad og smilende, og en meget kvik og livlig dreng. Så noget må jeg da gøre rigtigt siden han er så skøn ❤

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar