Fortiden på godt og ondt, Natascha Linea

Har ondt af jer

30. maj 2017

Der er noget jeg er kommet til at tænke på efter den seneste shitstorm jeg har været i, jeg har jo været udsat for en del ”shitstorme” om det er selvforskyldt eller ej er sådan set underordnet i denne her sammenhæng.

Jeg har bare lagt mærke til at folk som enten sviner mig til via de sociale medier eller klager deres nød til min arbejdsgiver Bloggers point, Facebook eller kommunen at de er lidt ligesom min datter på tre år,
Hvis min datter skaber sig åndsvagt i Bilka og jeg siger stop så skaber hun sig bare endnu mere, men går jeg fra hende (selvfølgelig ikke langt væk men i ved 5-10 meter fra hende) så stopper hun og kommer meget kort tid efter gående efter mig, lidt ligesom mine hateres

De klager til Facebook og får den spærret i en hvis rum tid = De fik en reaktion, de klagede til Bloggers point = De fik en reaktion, de underretter til kommunen = De får en reaktionen, de skriver lort om mig på Facebook og folk bakker dem op = de får en reaktion. de fortsætter ligeså længe man giver dem det de ønsker, hvis man nu lod dem være og lavede ”Stoneface” ville de med 100% sikkerhed stoppe igen,

for så er det jo lige pludselig ikke sjovt mere, nøjagtigt i skolegården når man mobbede hinanden det gjorde man jo fordi man syntes det var skide sjovt at andre børn blev sure og enten begyndte at græde eller svare igen, men stoppede mobbeofferet med at reagere på det så gik det hele næsten over (taler af erfaring her) og det syntes jeg egentligt er ret tankevækkende.

Fordi jeg tror de mennesker som sidder bag skærmene har det pisse dårligt med sig selv og har nogle private problemer og for at være den ”seje” i ”gruppen” (ligesom når man var den seje i klassen) så sviner de folk til for at få folk til at kunne lide dem, og være en af de populære piger/drenge. Og jeg har faktisk ondt af disse mennesker for det må da ikke være sjovt at have et behov for at prøve at ødelægge en andens liv, bare fordi man selv har et lorte liv!

så fra mig til alle mine hateres så forstå godt hvorfor i gør det, men i får det altså ikke et bedre liv, ved at nedgøre mig og prøve og gøre mit liv surt, i skal se indad og arbejde med jer selv, i stedet for at nedgøre andre mennesker som i ikke kender.

Kæmpe krammer herfra og så håber jeg at i en dag kan indse at i selv har nogle problemer med jeres liv og få gjort noget ved det, jeg mener det helt dybt indefra hjertet af, har virkelig ondt af jer.
Lidt ligesom hver tyv tror hver man stjæler – I tror alle sammen jeg har det dårligt med mig selv men det har i måske selv?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar