Lia Linea, Novah Noice

Ingen fødselsdagsgaver

13. maj 2017

Lia og Novah går jo i fælles intrigeret børnehave/vuggestue og jeg er simpelthen så glad for den, det er virkelig den bedste børnehave/vuggestue Lia har gået i, er ovenud lykkelig for jeg lige valgte den, her da det var påske fik jeg to gækkebreve med posten fra begge mine børn, som de havde lavet nede i intuitionen, blev helt overrasket over jeg fik dem for der er jo ikke ret mange børnehaver/vuggestuer som har tiden og overskuddet til at sende gækkebreve ud til alle forældrene.

Lia har også lige været til fødselsdag ved en af drengene i børnehaven, og de har den regel vedr. fødselsdagene for børnene at de må tage lige det med de vil, de har INGEN sukkerpolitik. Hvilket jeg syntes er super fedt, for det kan virkelig også bare blive for meget med alle de regler omkring man ikke må tage sukker med, hvilket barn har nogensinde taget skade af lidt sukker? for hvor meget fødselsdag er det lige i at tage en Grovbolle med ost med? Ja jeg syntes at når man har fødselsdag så høre der slik og kakao med for ellers er det bare ikke rigtig fødselsdag, lidt ligesom det bare heller ikke er rigtigt jul uden brunkartofler og risalamande.

så har de også den regel at de ikke giver hinanden fødselsdagsgaver, og det syntes jeg faktisk er en vildt god regel, da der altid er nogle som har råd til at købe dyrere gaver end andre, og måske nogle som ikke har råd til at købe gaver til alle børnene, og ved at lave den regel omkring at man bare ikke giver hinanden gaver, så er alle børnene lige, og man slipper for at nogle børn skal føle sig mere værd fordi de har fået flere gaver end andre. Og det syntes jeg faktisk man burde praktisere i alle intuitioner, for hvorfor skal man give børn fødselsdagsgaver? Mange af dem har man jo ikke rigtigt noget forhold til, og jeg er sikker på børnene får masser af gaver af familien og nære venner.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar