Natascha Linea

Jeg er afhængig

17. maj 2017

Jeg har lige set et program der hedder “Når mobilen tager magten”  og jeg blev faktisk overrasket over hvor meget vi danskere bruger vores telefoner.

og så kom jeg til at tænke over hvor meget jeg egentlig selv bruger den, og hvor svært jeg har ved at ligge den fra mig nogengange, det første jeg gør om morgenen er at tjekke min telefon og det sidste jeg gør om aftenen er at tjekke min telefon, jeg har min telefon med overalt -med ud at ryge, med på wc, og jeg har tit tænkt at min næste telefon skulle være vandtæt så den kunne komme med i bad

Jeg kom frem til den konklusion at jeg nok var afhængig af det skidt,  for jo jeg bruger rigtig meget tid på de sociale medier, og jeg tager mig selv i at tjekke facebook “bare fordi” hvis jeg ikke kan finde min telefon bliver jeg så irretreret lidt den samme irritation når jeg ikke får mine cigaretter. Så jeg er ret sikker på jeg er en af dem der kan skrive sig på listen at være mobilafhængig 🙁

Men hvad gør man så egentlig ved det problem? – Hvordan kommer man problemet til livs? for man kan jo ikke undvære telefonen. vi bruger den jo som en kontakts-form til omverdenen, til mine børns diaginstiton, til min skole, osv. så vi SKAL jo have den på os hele tiden hvis det nu sker en ulykke.

Jeg må simpelthen blive bedre til at styre det!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar