Natascha Linea

Når eksamen går af lort til :( – 00 Til mig

17. maj 2017

Så var jeg i dag oppe i Engelsk skriftlig. vi havde om emnet sammenbragte familier og single forældre. – Og det gik virkelig virkelig elendigt 🙁 – Har seriøst et virkelig dårligt indtryk af den eksamen, tror jeg skrev omkring en side, og der var to opgaver. Så fik slet ikke skrevet ret meget, og den måde opgaven var bygget op på var jeg slet ikke forberedt på. troede faktisk det var noget helt andet vi skulle op i 🙁 LORTE PISSE LORT :O

Men man kan jo ikke vinde hvergang, nu er de 3 skriftlige prøver ihvertfald overstået 😛 Så nu skal jeg kun igennem de to mundtlige prøver. FØRSTE mundtlige prøve er her den 22 Maj så det lige om lidt og jeg er slet slet ikke klar endnu, er så langt bagud og kan slet ikke fokusere på det er slet ikke klar 🙁 – Men må gøre mit bedste og så kan jeg jo ikke gøre så meget mere 😀 – På mandag får jeg min første karreakter og hold nu kaje hvor er jeg nervøs 🙁 sidste år fik jeg 02 i skriftlig engelsk og 7 i mundtlig engelsk, jeg bliver lidt skuffet hvis jeg ikke får 4 eller over i mundtlig engelsk, men nu må vi se 😀 Jeg hepper ihvertfald på mig selv 😀

Andre der også skal til eksamen? hvordan takler i eksamens angst? Sidste år brugte jeg Nada (tror jeg det hed) i ørene hele skole året i ca 15-20 min to gange om ugen og det hjalp virkelig meget 😀 – Men det har vi så ikke haft i år da min skole ikke havde det 🙁 Men hvad mon jeg så skal gøre? I dont no. ! 🙁 Piiiiiiiv

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar