Natascha Linea

Ny frisure

30. maj 2017

Ny frisure ? Wee, selvom det ser mega dumt ud har min hovedbund aldrig været mere taknemmelig ❤
Jeg må simpelthen indse at jeg desværre ikke kan tåle dem, nu har jeg prøvet at have dem i over to gange og begge gange fik jeg de samme problemer. NU gider jeg ikke mere, for det smadre min hovedbund hver gang.
Lige siden jeg fik dem i har jeg kæmpet med en meget øm hovedbund og i starten begyndte jeg at blive meget rød i kanten af min hårgrænse og små begyndende sår, men jeg slog det hen, begyndte så at få sår i hovedbunden, og spurgte til råds der hvor jeg har fået dem lavet, hun sagde det var helt normalt. Men det blev bare værre og værre og min hovedbund blev mere og mere øm. I det kunne jeg knap dreje hovedet så håret svingede uden det gjorde vildt ondt i mit hoved, og så fik jeg nok
Klippede de simpelthen af, og min hovedbund er stadig lidt øm men kan tydeligt allerede nu mærke en KÆMPE forbedring og kan tydeligt mærke min hovedbund er lykkelig over de ny endelig er væk ❤ – Nu tror jeg jeg vil kæmpe for at få et langt flot og sundt hår i min naturlige hårfarve.
Så tøser hjælp mig ? Hvilke hårprodukter er gode til naturligt IKKE farvet hår.

 

Jeg vil IKKE sige at hende der har lavet mit hår er dårlig eller noget som helts hun er super sød og meget professionel men nogle kan tåle det og andre kan ikke og jeg tror simpelthen ikke jeg kan tåle dem, for jeg tror ikke på det er normalt at det skal gøre så ondt 2 Måneder og 10 dage efter man har fået det lavet. så jeg kan kun anebefale at pille det ud hvis man begynder at opleve små begyndende sår for ved min erfaring så udvikler det sig så store meget ømme sår 🙁

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar