Natascha Linea

Skrid hjem hvor du kommer fra!

22. maj 2017

Flygtning, skrid hjem?

jeg bliver simpelthen så vred indeni når jeg høre den sætning “De kan bare skride hjem, hvor de kom fra” JA det kan de, men var du ikke også bare løbet af helved til hvis dit hjemland blev bombet? – Hvis det var Danmark var jeg sku ikke kun rendt til sverige jeg var rendt så langt væk jeg overhovedet havde overskud til, nu kender jeg et par flygtninge og deres historier er ikke for svage mennesker, de har oplevet noget INGEN mennesker skulle opleve, ikke engang min værste fjende! – nogle af de ting de har oplevet så forstår jeg ikke hvordan de forsat kan være så “normale” og “velfungerene” for havde jeg været igennem det ville jeg være så psysisk ødelagt jeg nok ikke havde været meget værd, – For tror i virkelig det er for sjov at de går flere tusind kilometer, ud over de små ture de kan få af biler og toge? tror i virkelig det er for sjov de hopper op i en overfyldt gummibad over havet, hvor de ved chancen for de dør er ret stor? – tror i virkelig det er for sjov forældre slæber deres børn med på den tur? – Jeg ved de kun gør det som nærmeste sidste løsning for at finde et sted hvor deres børn kan vokse op i et trygt miljø, uden krig og død over det hele, – Dem jeg kender fra centret er simpelthen så søde mennesker, de vil så gerne arbejde og tjene deres egne penge, MEN DE MÅ IKKE? – de bliver placeret i et halvtomt lokale og får besked på at vente til deres sag er afgjort! – DET KAN VI FORHELVED IKKE BYDE FOLK I DANMARK!!! – Jeg har så stor respekt for politiet i den periode hvor de kom ind i Danmark, at de faktisk tilbageholdte dem, men stak de af lod de dem løbe, for det Danske politi havde ikke lyst til at løbe efter fædre og mødre med deres børn på nakken, for det ville kun give dem yderlige traumer, mit hjerte bløder når jeg tænker på alle de små børn der har mistet livet eller mistet deres forældre i kampen om bare at finde et sted de kunne leve og have det godt, og dem som så er kommet til deres mål, har så mange traumer at man kan være i tvivl om de nogensinde får helet de sår som de har fået på deres vej, De gange jeg har spist sammen med dem har vi fået noget af det lækreste mad jeg længe har fået, og de laver også BACON til os, selvom de ikke selv spiser det <3

Næste gang i siger elle tænker “DE KAN BARE SKRIDE HJEM” jamen de har ikke noget hjem, og de er jo ikke flygtet så mange tusind kilometer for sjov!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar