Natascha Linea

Snik snak Positivt om de unge mødre (Ny gruppe på Facebook)

20. maj 2017

Jeg i samarbejde med Katherina som er med Amin i gruppen og Peter som som ordstyrer. Vi har et ønske om at lave en gruppe hvor ALLES meninger er velkomne men at det bliver skrevet i en ordenlig tone, så ingen bliver svinet til og alle de negative vibes forbliver i de mange grupper som er til negativitet, – Vi er så træt af de evige underlige regler og tilsvininger i de forskellige grupper, så vi lavede bare en selv med vores egne regler <3 – Hvis du ønsker at være medlem så ansøg lige her

hvis linket af en årsag ikke virker kan du også søge på den på Facebook “Snik snak positivt om de unge mødre”

Håber i vil tage godt imod den nye gruppe og bruge den til det den er begregnet til sprede Positive vibes rundt, og en god og ordenlig debat <3

Knus og krammer herfra <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar