Novah Noice

SVAR PÅ FADERSKABSSAGEN <3

11. maj 2017

fucking jaaaaaa – endelig kom der svar på faderskabssagen

 

Jeg har heletiden vidst hvem der var far til min lille guldklump – men faren har været meget itvivl og ikke troet mig selvom jeg ALDRIG har været et sekund itvivl 🙂 -og i dag kom svaret langt om længe. selvom jeg viste med 100% sikkerhed hvem der var far til min søn så var det alligevel fedt at få det på skrift 🙂 – Jeg er så fucking glad i dag. DAGEN KAN BARE IKKE BLIVE BEDRE NU.

Der står i brevet 🙂 Resultatet af undersøgelsen taler for Matiass faderskab til barnet med en vægt større end 10.000 til 1.”  Det ligefør jeg overvejer at printe det ud og ramme det ind ti væggen for endelig kan jeg sige “HVA SAGDE JEG”

Aner så ikke hvad der sker nu om vi skal i amtet og finde ud af samvær eller om han vil have delt forældremyndighed osv ved det ikke men det må tiden vise

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar