Fortiden på godt og ondt, Lia Linea, Natascha Linea

thi kendes for ret – Afgørelsen fra retten i Odense

18. maj 2017

Som de fleste nok ved var jeg retten i Odense her for nogle uger siden, for  at søge erstatning til min datter Lia og mig selv, efter hendes tvangsfjernelse tilbage i August 2013 til og med November 2013, som i også ved vandt vi enstemmig i Ankestyrelsen hvor de alle var enige om at hun skulle hjem til hendes mor og far igen. <3

Igennem min far gik jeg igang med at søge om erstatning, ikke pga af pengene men pga jeg bare vil have et bevis på de tog fejl, en flad undskyldning ville havde være rigelig til mig. men det er Anne-Marie Volmer for stolt til at give mig, så må vi jo tage den igennem retten,  Inden sagen gik i byretten sad min advokat samt kommunens advokat og prøver at komme men en fredlig løsning, på sagen. mit eneste krav var en UNDSKYLDNING. ingen penge, intet anden bare et lille uskyldigt “undskyld vi tog fejl” men det ville hun simpelthen ikke give mig.

Afgørelsen blev som vi 100% havde regnet med 🙂 Vi tabte sagen, men det kom slet ikke som en overraskelse for mig overhovedet. det var jeg udmærket godt klar over ville ske, da det er første gang i nyere dansk retshistorie at der rejses erstatningskrav mod uberettiget tvanganbringelse. så vi har self anket sagen videre  til Landsretten, hvor vi igen skal kæmpe for bare en smule retfærdighed her i det Danske lille land.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar