Natascha Linea

Dansk Mundtlig – Hvordan gik det?

15. juni 2017

Nu kan jeg gå på sommerferie med god samvittighed. ALLE eksamnerne er vel overstået nogle bedre end andre og kun skuffet over en med det STINKER jeg seriøst også til ;D

Nå men i dag var jeg oppe i Dansk mundtligt og det gik fucking godt – jeg trak Avis artikel 😀

Jeg fik meget ros og hun sagde jeg var godt informeret og jeg var dygtig til at formulere mig men hun ville ønske jeg havde sagt lidt flere ting omkring emnet.  men JEG FIK FANDME 7 IGEN!!!

Jeg er nu gået ud af 10 klasse med tre 7-taller og et 02 😀

Dansk skriftlig 7  – Dansk Mundtlig 7 – Engelsk Mundtlig 7 – Dansk sproglig(Grammatik) 02

Jeg er sådan set super duper godt tilfreds med mine 3 rigtig flotte 7-taller men mit 02 er jeg lidt skuffet over – ville nu gerne have haft det på 4 men så ved jeg hvad jeg skal øve mig på til næste gang jeg skal til sproglig eksamen 😀 Jeg har et snit på 5,2 så det er jeg super godt tilfreds med 🙂

Sidste år fik jeg 12-10-7-7-7-4-2 – Jeg er godt tilfreds med mine skolekundskaber fortiden, især fordi jeg nu har bevis overfor mig selv jeg fandme godt kan. Det er min gamle lærere på FVU som fik mig til at tænke jeg godt kunne for han sagde til mig “Nej Natascha du er IKKE dum, du har bare ikke lært det endnu” og han havde jo ret! – JEG KAN FANDME GODT!!! – Jeg er ikke dum og fortabt som jeg havde fået fortalt holde min skolegang – Jeg er pisse dygtig 😀 <3

 

GOD SOMMERFERIE. NU VIL JEG HOLDE SOMMERFERIE MED GOD SAMVITTIGHED

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar