Natascha Linea

De erfaringer jeg ville ønske jeg havde

1. juni 2017

Hvis jeg nu som 13-årig skulle have fået et brev af mig selv som voksen, hvad skulle der så havde stået i det brev? Hvilke erfaringer har jeg givet mig selv som jeg gerne ville fortælle den unge version af mig? – her får i min version af det brev som jeg gerne ville havde modtaget da jeg var teenager og omkring de erfaringer jeg har fået mig som jeg ikke havde dengang.

Kære Natascha.
Du er ung og u-viden men du vil lære af dine fejl og blive voksen
Du skal ALDRIG ALDRIG nogensinde give op, du skal blive ved med at kæmpe for det du tror på ligemeget om ingen vil holde med dig.
Dit liv vil til tider være en hård stigning, men man får kun den modvind men selv kan klare
og du er en enormt stærk person af natur og det ved du godt selv.
Husk og vær god ved dem som fortjener det, og giv igen til dem som ikke behandler dig ordentligt,
elsk dem du har dig nært og husk og lev i nuet.
Husk på altid at elske din familie også selvom de til tider ikke har fortjent det. Vær den bedste person af dig selv hele tiden og du skal kunne se dig selv i øjnene når du fylder 30-år.
Kæmp med kommunen men stil dine krav hvis de går over din grænse, og husk på aldrig og være med til noget du ikke ønsker. du skal samarbejde men du skal ikke gå på kompromis med dig selv.
Tænk dig om 1000 gange inden du poster noget for nogle gange kan selv den bedste ide være en virkelig virkelig skod ide dagen efter.
Grin af dine hateres, for du ved de får dig omtalt i de forskellige grupper så flere kender dit navn.
Fortryd aldrig nogle ting men undgå at gøre dem i fremtiden, se fremmed og aldrig tilbage, og husk ser man kun tilbage så går man glip af det der ligger foran en.
Man kan godt tænke ”Fuck det var dumt” men fortryd det ikke, tænk over hvad du lærte af den situation, og lad vær med at gøre det igen.
Drop kontakten til din mor nu, for hun ændre sig ikke lige meget hvor hårdt og intenst du prøver vil det aldrig nogensinde lykkedes dig, så spar de kræfter og brug dem på noget andet.
Lad dine kærester behandle dig ordentligt eller forlad dem, lad vær med at prøve at lave dem om, de er som de er og det kan du ikke gøre noget ved.
Lige meget hvad folk fortæller om dig af rygter så lad vær med at synk ned på deres niveau, bliv på dit niveau og grin af dem i stedet for at lade dem grine af dig.
Husk på denne tekst når alt ser sortest ud og alt og alle går imod dig.
ALLE KAN FLYVE, NOGLE FLYVER LAVT MENS ANDRE FLYVER HØJT, NOGLE FLYVER HURTIGT MENS ANDRE BLIVER BÅRET AF VINDEN. MEN ALLE KOMMER FREM DER BARE ET SPØRGSMÅL OM TID.

Knus og kys herfra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar