Natascha Linea

En stor dag for mig

23. juni 2017

Det kan godt være i ikke syntes det er noget særligt, men for mig er det en kæmpe stor dag ? – Jeg har nu bevist at jeg fandme godt kan. Jeg har bevist over for mig selv og mine nærmeste at jeg er en fighter og tiltrods for modgang, Indlæggelser og sygmelding så står jeg idag med et bevis for gennemført 10 Klasse. – Jeg gjorde det og jeg er pisse sej og stolt af mig selv ?

Nu står mine døre atter åbne for en masse fremtidsmuligheder og det bare om at gribe bolden på de rigtige tidspunkter. og gå den vej man tror på ? – Jeg er i dag fyldt med gå på mod og troen på at jeg bliver til noget stort en dag. Jeg er stolt af at jeg har gennemført min folkeskole og jeg er i dag stolt af min evne til at få så gode karrektere tildtrods for min manglende fremmøde i timerne..

Jeg fik skulderklap af min lærer for at være så viljestærk og at jeg gennemførte selvom det var op af bakke. Jeg stolt af at jeg har vist de folk som ikke troede på mig at jeg gjorde det og jeg er stolt af at vise mine børn at man bare skal kæmpe videre for ens kampe bliver belønnet en dag.

Jeg ved og jeg er begyndt at tro på mig selv, tro på at jeg kan blive lige det jeg vil, jeg er begyndt at tro på at jeg godt kan og jeg ikke er dum. Men efter mange års nedture og fiaskoer har jeg nu vist at jeg ikke er en kæmpe fiasko, men at jeg er en succes.

Min lærer sagde en gang til mig “Natascha du ikke dum, du har bare ikke lært det endnu” og jeg er så glad for de ord den dag i dag, for det jeg ikke ved, det kan jeg lære ved hårdt slid,arbejde og en kæme portion viljestyrke.

En i familien sagde engang til mig “Du bliver aldrig til noget, du får aldrig en uddandelse” det ramte mig hårdt for hvis min egen familie ikke tror på mig, hvordan kan jeg så selv gøre det?- Jeg har nu bevist at jeg sagtens kan og jeg en dag bliver til noget større og at jeg sagtens kan få en uddandelse hvis bare jeg kæmper for det.

Stor tak til min far, for at støtte mig og hjælpe mig igennem min skole, du viser u stolt af din datter og uden dig ville jeg slet ikke kunne havde gennemført min 10 klasse. Kære elskede far tak ♡

Vi alle seje og vi alle pisse dygtige, der bare nogle der har mere viden end andre, men lad os ikke slå ud af det. Vi alle skal nok blive til noget en dag. Og vi alle skal nok blive pisse dygtige til noget.. TRO PÅ DIG SELV, ISÆR NÅR INGEN ANDRE GØR DET!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar