Novah Noice

Er min søn motorisk udviklet? – Og vokser han som han skal?

12. juni 2017

Jeg havde her til eftermiddag besøg af sundhedsplejersken som skulle måle og veje Novah samt kigge lidt på hans motoriske og sproglige udvikling. – Jeg var lidt spændt på om han havde taget på og hvordan han var.

Han vejede sidste gang for en måned siden 8,5 kg og nu vejer han 8,8 kg – Så han har taget 300 Gram på, på cirka 4 uger, hvilket hun var super godt tilfreds med.

Han var 74 cm lang sidst og var 75 cm lang nu, så han er kun vokset 1 cm selvom jeg ikke syntes det var særlig meget, så var hun godt tilfreds med det.

Han går rundt og kravler rundt og hun syntes han var super motorisk, og kunne hvad han skulle i den alder, han lavede lyde og “snakkede” løs med hende, og var i god trivsel. – Og så var han nysgerrig og super nem at få kontakt med, og ville rigtigt gerne have kontakt med både hende og mig <3

Det eneste jeg lige skulle kigge på til næste gang var at han fik lidt for meget mælk XD – Han skal cirka have mellem 300 og 500 Ml i døgnet og han får ca 900-1200 ml i døgnet :-O – Så han lidt over dobbelt så meget som han reelt behøver 😛

Man må altså gerne være lidt stolt lige her <3

Og imens hun var her fik vi lige vejet Lia hun vejede 12,5 Kg og Diva vejet 1200 Gram, så alle i husstanden vokser :-D<3

Men i det store hele var han som han skulle være, og var i god trivsel <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar