Natascha Linea, Novah Noice

Får jeg mon nogensinde børnepenge?

30. juni 2017

Hold nu kæft hvor er jeg bare frustreret! – Hvordan kan det lade sig gøre at vi i Danmark har et system der er SÅ sindsygt langsomt! Jeg er virkelig forarget!

Nu er Novah 15 Måneder gammel, og jeg har ikke fået så meget som en krone fra hans far! :-/ Fik i dag endelig kontakt til statforvaltningen omkring sagsbehandlingstiden og den ligger mellem yderligere 3-12 måneder ! :O så hvis vi nu bare siger 12 måneder endnu. Så er Novah knap 2½ år når jeg endelig får nogle børnepenge fra udbetaling Danmark! :O Det er altså bare lang tid hvor man ikke får de 1300,- om måneden som man er berettiget til – det er knap 2½ år hvor jeg har måtte finde de penge andre steder i budgettet, og det er bla gået ud over møbler, ferier og andre hyggelige ture med ungerne.

Hvordan kan det lade sig gøre de er så LÆNGE om det? Ja jeg undres, allerede INDEN jeg fødte Novah ansøgte jeg om de forskellige bidrag som man kan få fra faren af. Dvs indtilvidere har du haft min ansøgning liggende i cirka 17 måneder, og der er sket absolut INGENTING!

Det er jo ikke kun ved min sag de er så langsomme læs bla. dette blogindlæg her hvor min far fortæller omkring hans oplevelse om statforvaltningen.

Ja jeg må indrømme, jeg virkelig er ved at opgive den sag. for efterhånden har jeg levet så længe uden de penge, og er virkelig ved at opgive, og tror efterhånden ikke på jeg får dem inden for den nærmeste fremtid. – Jeg syntes bare det skide synd og pisse træls at mangle de penge i det daglige forbrug. Man er jo TO om at få et barn og derved er man også TO om at betale til sit barn. Men åbenbart kan man trække det i langdrag så længe men bare protestere længe nok! Vor herre bevares!

Det jo ikke fordi jeg bare vil have penge fra ham, og dog! Jeg syntes alle fædre skal betale til sine børn, om de vil være far eller ej! Det er jo ligesom ikke morens problem. jeg har jo stadig et barn jeg skal forsørge, og det bliver jo ikke billigere af at han bare smutter. Jeg er bare vildt frustreret over at de ikke er kommet videre men den sag endnu!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar